Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ 70 ΝΕΚΡΟΥΣ από την ισχυρή έκρηξη στο Τέξας... Βίντεο


Η έκρηξη σημειώθηκε στις 7:50 μ.μ. τοπική ώρα (0050 GMT της Πέμπτης) στο εργοστάσιο West Fertilizer Plant το οποίο βρίσκεται περίπου 100 χιλιόμετρα νότια του Ντάλας. 

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, σε εργοστάσιο λιπασμάτων στην πολιτεία του Τέξας. Σύμφωνα με τις αναφορές μέσων ενημέρωσης των Ηνωμένων Πολιτειών, υπάρχουν τουλάχιστον 70 νεκροί και εκατοντάδες τραυματίες από την έκρηξη και τη μεγάλη φωτιά που ακολούθησε.

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 7:50 μ.μ. τοπική ώρα (0050 GMT της Πέμπτης) στο εργοστάσιο West Fertilizer Plant το οποίο βρίσκεται περίπου 100 χιλιόμετρα νότια του Ντάλας.


Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 5 πυροσβέστες που έτρεξαν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς και ένας αστυνομικός χωρίς όμως να έχουν επιβεβαιωθεί αυτές οι πληροφορίες.

Τουλάχιστον 10 κτίρια κάηκαν από τις φλόγες, όπως το γυμνάσιο της πόλης, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Κάθε διαθέσιμο ασθενοφόρο έχει αποσταλεί ενώ πληρώματα πυροσβεστών από τις γειτονικές περιοχές έχουν πάει στο σημείο της έκρηξης.





Όπως αναφέρεται οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της πόλης Ουάκο που είναι η πιο κοντινή στο εργοστάσιο. Το KWTX ανέφερε επίσης ότι αρκετά κτίρια καταστράφηκαν και μαζί και ένα κοντινό γηροκομείο.

Σύμφωνα με το CBS DFW, αρκετοί κάτοικοι στο γηροκομείο και σε ένα κοντινό κτίριο διαμερισμάτων τραυματίστηκαν.

Mέχρι στιγμής, η αιτία που προκάλεσε την έκρηξη είναι άγνωστη. 



Δείτε τα πρώτα βίντεο από την έκρηξη


πηγη

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ 70 ΝΕΚΡΟΥΣ από την ισχυρή έκρηξη στο Τέξας... Βίντεο"

Leave a reply