Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Τρεις γυναίκες βρέθηκαν μετά από 10 χρόνια που είχαν απαχθεί!



Τρεις γυναίκες, που αναζητούνταν από την αστυνομία με τις υποψίες ότι έχουν πέσει θύματα απαγωγής, βρέθηκαν... τη Δευτέρα μαζί και ζωντανές, σε ένα σπίτι, σε μικρή απόσταση από όπου εθεάθησαν την τελευταία φορά.


Οι γυναίκες διακομίστηκαν εσπευσμένα σε νοσοκομείο, όπου τους χορηγήθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αν και σύμφωνα με την αστυνομία η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή.

Πιο συγκεκριμένα, η αστυνομία του Κλίβελαντ ανακοίνωσε ότι η Αμάντα Μπέρι που εξαφανίστηκε τον Απρίλιο του 2003 και η Τζίνα Ντεζεζούς που είχε εξαφανιστεί το 2004, όταν ήταν ακόμα και οι δύο στην εφηβεία τους βρέθηκαν σώες και έδωσαν πληροφορίες για τους απαγωγείς τους.

Η Ντεζέζους ήταν 14 και η Μπέρι 16 ετών όταν απήχθησαν ξεχωριστά ενώ διένυαν την απόσταση που χώριζε τις κατοικίες τους από το σχολείο στο οποίο φοιτούσαν, ανέφερε το τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

Η τρίτη γυναίκα, η Μισέλ Νάιτ, είχε εξαφανιστεί το 2002 όταν ήταν μόλις 20 ετών.


Οι συλλήψεις

Για την απαγωγή τους συνελήφθησαν χθες τρία αδέλφια στο Οχάιο.

Οι ύποπτοι, ηλικίας 50, 52 και 54 ετών συνελήφθησαν ύστερα από πληροφορίες που έδωσαν οι τρεις γυναίκες στην αστυνομία, σύμφωνα με τον υπαρχηγό της αστυνομίας του Κλίβελαντ Εντ Τόμπα, ο οποίος τόνισε ότι οι τρεις γυναίκες κρατούνταν πιθανότατα στο σπίτι αυτό, από τότε που εξαφανίστηκαν.

Ο ίδιος αρνήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες που υπήρχαν για την ύπαρξη δύο παιδιών στο ίδιο σπίτι, που βρέθηκαν οι τρεις γυναίκες όταν η Αμάντα Μπέρι που κατόρθωσε να αποδράσει με τη βοήθεια ενός γείτονα κάλεσε την αστυνομία.

Πως τις εντόπισε η αστυνομία

Η 26χρονη σήμερα γυναίκα άρχισε να φωνάζει «Βοηθήστε με! Είμαι η Αμάντα Μπέρι με απήγαγαν και ήμουν αγνοουμένη για δέκα χρόνια και τώρα είμαι εδώ. Είμαι ελεύθερη, τώρα»

Ο Τσαρλς Ράμσι, ένας γείτονας τη βοήθησε ενώ δήλωσε αργότερα πως ίδε την Αμάντα Μπέρι σε έξαλλη κατάσταση να προσπαθεί να βγει έξω από το σπίτι και όταν του συστήθηκε δεν την πίστευε, νόμιζε ότι η Αμάντα Μπέρι είχε πεθάνει.

Η πόρτα ήταν κλειδωμένη και με τη βοήθεια του Ράμσι κατάφερε να την ανοίξει και να τρέξει έξω. 

Η Αμάντα Μπέρι ήταν εκείνη που μίλησε την αστυνομία μόλις έφτασε στο σπίτι του Ράμσεϊ. «Σας παρακαλώ έλατε γρήγορα, πριν γυρίσει» είπε και όταν οι αστυνομικοί έφτασαν, τους αποκάλυψε πως δεν ήταν η μόνη. Πως υπήρχαν κι άλλες γυναίκες που κρατούνταν στο σπίτι.

Οι αστυνομικοί και οι άνδρες του FBI που έφτασαν στο σημείο, βρήκαν αλυσίδες να κρέμονται από το ταβάνι όπου της κρατούσαν.

Από την άλλη ο Τσάλρς Ράμσεϊ δε μπορούσε να πιστέψει τι γινόταν στο γειτονικό, από το δικό του σπίτι. Ζει στη γειτονιά ένα χρόνο τώρα. «Έκανα μπάρμπεκιου μαζί του. Τρώει παϊδάκια και ακούει μουσική σάλσα. Είναι ένας νορμάλ άνθρωπος. Τίποτα δεν έδειχνε πως κρατούσε στο σπίτι του τρεις γυναίκες», είπε.​

ΠΗΓΗ

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Τρεις γυναίκες βρέθηκαν μετά από 10 χρόνια που είχαν απαχθεί!"

Leave a reply