Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Η επίσημη ανακοίνωση της Αττικής οδού για τον θάνατο του Τόμας Πρωτόπαπα



Μετά από 66 ημέρες στην εντατική, ο νεαρός ηθοποιός, Τόμας Πρωτόπαπας έχασε τελικά τη μάχη με τη ζωή. Ήταν η αποφράδα μέρα στις 17 Μαρτίου, όταν βαν της Αττικής οδού έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό του προκαλώντας του σοβαρά εγκεφαλικά τραύματα.

Η εταιρία της Αττικής οδού έβγαλε ανακοίνωση σήμερα με την οποία εκφράζει τη βαθιά θλίψη της και τα ειλικρινή συλλυπητήριά της για το τραγικό συμβάν.
Δείτε την ανακοίνωση για το τραγικό γεγονός που ανέβασε  η εταιρία «Αττικές διαδρομές» στο επίσημο site της…

«Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε κι εμείς τον Τόμας Πρωτόπαπα και παρακαλούμε την οικογένεια, τους φίλους και τους συνεργάτες του να δεχθούν τα ειλικρινή συλλυπητήρια όλων των εργαζομένων της εταιρίας μας.

Είναι τραγική ειρωνεία ότι ένα Βαν της εταιρίας μας, από αυτά που σπεύδουν σε βοήθεια στους χρήστες του δρόμου έμελλε να εμπλακεί στο δυστύχημα που τελικά στέρησε τη ζωή στον Τόμας.
Δυστυχώς όμως, όπως έχει δείξει η διεθνής εμπειρία, ακόμη και το πιο άψογο ιστορικό, ο μεγαλύτερος επαγγελματισμός στη λειτουργία και διαχείριση συμβάντων, οι συνεχείς βελτιώσεις και επικαιροποιήσεις μέσων και διαδικασιών και τα πιο προηγμένα τεχνολογικά ή τεχνικά μέσα δεν επαρκούν για να προλάβουν και να αποκλείσουν το ανθρώπινο λάθος που φέρνει μια κακή στιγμή.

Η δέσμευση και ο επαγγελματισμός στη διεκπεραίωση του έργου μας ήταν και συνεχίζει να είναι αποστολή μας, όχι άλλοθι για μία ανθρώπινη ζωή που χάθηκε και για τον πόνο που μένει πίσω».

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Η επίσημη ανακοίνωση της Αττικής οδού για τον θάνατο του Τόμας Πρωτόπαπα"

Leave a reply