Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Έρχεται μαγνητική καταιγίδα στην Ελλάδα! - Δείτε πότε και ποιοί πρέπει να προσέχουν



Σύμφωνα με επιστημονική εκτίμηση του Ν. Κατσαρού, συνεργάτη του «ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος», στο τέλος Μαΐου θα καταγραφεί μαγνητική καταιγίδα που θα προκαλέσει προβλήματα τόσο στις τηλεπικοινωνίες όσο και στην ανθρώπινη υγεία.
Οι γεωμαγνητικές καταιγίδες είναι αποτέλεσμα ηλιακών εκρήξεων, όπου τεράστιες ποσότητες φορτισμένων σωματιδίων κυρίως πρωτονίων και ηλεκτρονίων εκτοξεύονται από την επιφάνεια του ηλίου με ταχύτητες 400 έως 1200 χιλιομέτρων το δευτερόλεπτο και σε δύο περίπου μέρες φθάνουν στην Γη.
000f0ew1fewf4ew5 Έρχεται μαγνητική καταιγίδα στο τέλος Μαΐου

Τότε αλληλεπιδρούν με το μαγνητικό πεδίο της Γης το οποίο και συλλαμβάνει πολλά από τα φορτισμένα σωματίδια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να επηρεάζεται το μαγνητικό πεδίο του πλανήτη μας. Οι μαγνητικές καταιγίδες συμβαίνουν συχνά, ίσως και πάνω από μία φορά τον μήνα και δεν είναι πάντα εύκολο να προβλεφθούν.
Οι μαγνητικές καταιγίδες επηρεάζουν το 50 έως 75% του πληθυσμού αλλά σε διαφορετικό βαθμό για κάθε άνθρωπο και οι περισσότεροι άνθρωποι επηρεάζονται σε ελάχιστο έως πολύ μικρό βαθμό. Μάλιστα οι νέοι άνθρωποι κατά πλειοψηφία νοιώθουν ελάχιστα έως καθόλου τις μαγνητικές επιδράσεις.
Συστήνεται σε εκείνους που είναι ευαίσθητοι στις μαγνητικές καταιγίδες να αποφεύγουν την έντονη σωματική δραστηριότητα.
aniwthoi.

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ.ΕΔΩ.. για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Έρχεται μαγνητική καταιγίδα στην Ελλάδα! - Δείτε πότε και ποιοί πρέπει να προσέχουν"

Leave a reply