Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Γι αυτόν είναι η ζωή! – Οι ξέγνοιαστες διακοπές του Παπανδρέου στην Ίο [εικόνα]

Τι και αν τα κομματικά επιτελεία ανησυχούν για τυχόν διαρροές στις ψηφοφορίες που θα γίνουν στη Βουλή. Τι και αν η κυβέρνηση αγωνίζεται να πετύχει το πρωτογενές πλεόνασμα. Τι και αν ο Αντώνης Σαμαράς κρατά με το «ζόρι» στην Αθήνα τα υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης. Τίποτα από όλα αυτά δεν αγγίζει τον Γιώργο Παπανδρέου ο οποίος έχει ξεκινήσει ήδη τις διακοπές του.

Όπως τον απαθανάτισε ο φακός του newsbeast.gr ο πρώην πρωθυπουργός απολαμβάνει τον ήλιο, τη θάλασσα και νικά τον καύσωνα με βουτιές στην παραλία Μυλοπότα της Ίου.

Το «φορτωμένο» όμως πρόγραμμα του Γιώργου Παπανδρέου δεν περιορίζεται στα στενά όρια της Ίου. Ο πρώην πρωθυπουργός έχει ξεκινήσει από τα τέλη Ιουνίου τις εξορμήσεις με την περιπλάνησή του να περιλαμβάνει και το νησί της Σερίφου, το οποίο πρ ημερών κάηκε. Εκεί φιλοξενήθηκε στο πολυτελέστατο εξοχικό του αρχιτέκτονα Γιώργου Ζαφειρίου και του σκηνοθέτη Μανόλη Παντελιδάκη.

Μετά την Σέριφο ο ΓΑΠ πήγε μια βόλτα και από την μαγευτική Κυλλήνη. Εκεί άλλο ένα πανάκριβο ξενοδοχείο, όπως δημοσιεύει και εφημερίδα Δημοκρατία είχε την «τιμή» να φιλοξενήσει τον πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Χαρακτηριστικό είναι πως η πιο φθηνή σουίτα του ξενοδοχείου κόστιζε 480 ευρώ, ενώ οι εγκαταστάσεις του επέτρεψαν στον κ. Παπανδρέου να επιδοθεί στα αγαπημένα του θαλάσσια σπορ, να φάει γκουρμέ γεύσεις στο εστιατόριο και να απολαύσει την ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου.

Επειδή όμως η Ελλάδα είναι πολύ μικρή για τον πρώην πρωθυπουργό, το πρόγραμμα περιελάμβανε και μια ολιγοήμερη επίσκεψη στη πόλη του Φωτός για να απολαύσει τον παριζιάνικο αέρα.

Αυτές τις ημέρες όπως προαναφέρθηκε όποιος θέλει μπορεί να βρει τον Γιώργο Παπανδρέου στις παραλίες της Ιού
ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ.ΕΔΩ.. για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Γι αυτόν είναι η ζωή! – Οι ξέγνοιαστες διακοπές του Παπανδρέου στην Ίο [εικόνα]"

Leave a reply