Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Πόση κατάντια ακόμα; Έκλεισαν τους δρόμους για να ψωνίσει ο Τόμσεν



Κυκλοφοριακό έμφραγμα υπέστη το κέντρο της Αθήνας σήμερα το μεσημέρι. Όχι δεν γινόταν πορεία. Όχι δεν έγινε κάποιο ατύχημα. Όχι δεν έσπασε κάποιος αγωγός της ΕΥΔΑΠ. Τί είχε συμβεί; Ο αξιότιμος Πολ Τόμσεν του ΔΝΤ ένιωσε την κάψα να φάει βερίκοκα. Τί σχέση έχουν όμως το κυκλοφοριακό χάος με την λιγούρα του Δανού; Καμία φαινομενικά αν δεν έκλεινε η Τροχαία όλους τους δρόμους για να ψωνίσει από τη μαναβική ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ.

Όπως διαβάζουμε στο defencenet.gr, όλοι οι δρόμοι λοιπόν, που οδηγούσαν στην Πατριάρχου Ιωακείμ που ήταν το μανάβικο που ήθελε να ψωνίσει ο Τόμσεν έκλεισαν για περίπου 20 λεπτά φυσικά για να αποφευχθεί η... αποθέωση στο πρόσωπό του από τον λαό.

Ο Π.Τόμσεν, δεν έδειξε να βιάζεται από το χάος που προκλήθηκε από την ιδιοτροπία του να ... ψωνίζει ο ίδιος (φοβάται μην τον κλέψουν στο ζύγι, φαίνεται...) και οι δεκάδες άνδρες της προσωπικής του φρουράς δημιούργησαν ασπίδα ασφαλείας δεκάδων μέτρων γύρω του, μη αφήνοντας να πλησιάσει κανένας.

Ασκήσεις υποταγής από τους κυβερνώντες μας..
πηγη

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Πόση κατάντια ακόμα; Έκλεισαν τους δρόμους για να ψωνίσει ο Τόμσεν"

Leave a reply