Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Προς Νέο Μνημόνιο Το Καλοκαίρι Του 2014



Νέο μνημόνιο, νέα δανειακή σύμβαση και νέο πακέτο μέτρων θα υποχρεωθεί να υπογράψει η Ελλάδα έως το καλοκαίρι του 2014, αναζητώντας πόρους, προκειμένου να καλύψει το χρηματοδοτικό κενό που αφήνει η λήξη της χρηματοδότησης από την Ευρωζώνη και καθώς ο χρόνος εξόδου στις αγορές είναι ακόμη άγνωστος.

Οι ανάγκες της χώρας για πληρωμές χρεολυσίων και την κάλυψη του δημοσιονομικού ελλείμματος δεν καλύπτονται από τη συνεχιζόμενη, έως το πρώτο τρίμηνο του 2016, χρηματοδότηση από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, με αποτέλεσμα το νέο μνημόνιο να αποτελεί μονόδρομο, για να χρηματοδοτηθούν οι ανάγκες από το β’ εξάμηνο του 2014 μέχρι και το τέλος του 2016.

Το ποσό που λείπει και θα πρέπει να καλυφθεί με νέο δάνειο και με επιμήκυνση της διάρκειας των ομολόγων της ΕΚΤ υπολογίζεται μεταξύ 15 και 18 δισ. ευρώ και υπό την προϋπόθεση ότι το πρόγραμμα των αποκρατικοποιήσεων θα υλοποιηθεί με απόλυτη επιτυχία και όχι με τις συνήθεις αστοχίες.
πηγη
ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ.ΕΔΩ.. για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Προς Νέο Μνημόνιο Το Καλοκαίρι Του 2014"

Leave a reply