Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Yψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Αττική και Εύβοια αύριο Τρίτη 9/7


Οι κρατικές υπηρεσίες, καθώς και οι οργανισμοί περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης έχουν ενημερωθεί να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα


Πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς (κατηγορίας κινδύνου 4) για την περιφέρεια Αττικής (περιλαμβανομένης της περιοχής Τροιζηνίας) και την Εύβοια (Κύμη - Αλιβέρι) προβλέπει για αύριο Τρίτη (09/07) η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Οι κρατικές υπηρεσίες, καθώς και οι οργανισμοί περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης των περιοχών αυτών έχουν ενημερωθεί να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν επεισόδια πυρκαγιών.

Οι πολίτες καλούνται να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως ρίψη αναμμένων τσιγάρων, κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών, χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες όπως δισκοπρίονα, συσκευές συγκόλλησης κ.ά.


Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά, θα πρέπει να ειδοποιήσουν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199.
Πηγη.e-magazino.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Yψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Αττική και Εύβοια αύριο Τρίτη 9/7"

Leave a reply