Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Πέθανε ο Στρατής Αλεξίδης. Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε η κωπηλασία


Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε η κωπηλασία από τον απροσδόκητο χαμό του Μυτιληνιού αθλητή Στρατή Αλεξίδη, σε ηλικία μόλις 26 ετών.

Ο νεαρός πρωταθλητής του ΝΑΣ Αίολου Παμφίλων άφησε την τελευταία του πνοή, χθες, σε νοσοκομείο της Νορβηγίας, εκεί όπου ζούσε το τελευταίο διάστημα, έπειτα από νοσηλεία 10 ημερών, λόγω μιας ξαφνικής ασθένειας, με καλπάζουσα όμως μορφή, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sportlesvos.gr".

Η μάχη του Μυτιληνιού κωπηλάτη, αλλά και των γιατρών, αποδείχθηκε άνιση Ο Στρατής Αλεξίδης είχε διακριθεί στο παρελθόν σε εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις, μετρώντας πολλά μετάλλια στους Πανελλήνιους Αγώνες. Ο ταλαντούχος κωπηλάτης είχε εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους Βαλκανικούς Αγώνες του 2003, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο, ενώ είχε συμμετοχή και σε Παγκόσμια πρωταθλήματα, τιμώντας με τον καλύτερο τρόπο το εθνόσημο.

Ο αναπάντεχος χαμός του "πάγωσε" την αθλητική κοινότητα του αθλήματος και φυσικά, τη γενέτειρά του Μυτιλήνη και συγκεκριμένα τα Πάμφιλα. Ο Στρατής είχε διατελέσει και αθλητής του Ομίλου Ερετών, του αρχαιότερου αθλητικού σωματείου της χώρας μας, όταν βρέθηκε στα 18 του στην Αθήνα για σπουδές.
πηγη

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Πέθανε ο Στρατής Αλεξίδης. Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε η κωπηλασία"

Leave a reply