Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Αρχίσαμε...Σε 5 πόλεις της επαρχίας θα ανοίξουν σύντομα γερμανικές τράπεζες

3 γερμανικές τράπεζες στη βόρεια Ελλάδα και δύο στην Πελοπόννησο θα αναλάβουν να χρηματοδοτήσουν τις μικρές επιχειρήσεις.

H επίσκεψη του γερμανού υπουργού Οικονομικών, κ. Σόιμπλε αναμένεται να επιταχύνει την ίδρυση γερμανικής τράπεζας στην Ελλάδα, ένα σχέδιο που περιλαμβάνει τη συνεργασία με γερμανικές περιφερειακές τράπεζες οι οποίες και στη Γερμανία είναι ένα σημαντικό όπλο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Στόχος των συγκεκριμένων τραπεζών είναι να χρηματοδοτήσουν τις μικρές οικονομίες και τις μικρές επιχειρήσεις με δάνεια, τα οποία δεν θα υπερβαίνουν τα κεφάλαια σε καταθέσεις. Αυτό ακριβώς το σχέδιο υπάρχει και στη Γερμανία και θεωρείται ιδιαίτερα επιτυχημένο.

Όπως έγινε γνωστό μετά την επίσκεψη του κ. Σόιμπλε στην Αθήνα, τέτοιες γερμανικές τράπεζες δεν πρόκειται να ανοίξουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αλλά σε πόλεις της περιφέρειας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει σχεδιασμός για τη λειτουργία αρχικά πέντε υποκαταστημάτων της Ένωσης Γερμανικών Περιφερειακών Τραπεζών στο Κιλκίς, τη Βέροια, την Κατερίνη, την Πάτρα και την Καλαμάτα.
πηγη
 
ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ.ΕΔΩ.. για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Αρχίσαμε...Σε 5 πόλεις της επαρχίας θα ανοίξουν σύντομα γερμανικές τράπεζες"

Leave a reply