Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

ΤΡΟΙΚΑ ΣΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ...


Ιδιαιτέρως σκληροί, αμετακίνητοι και επιθετικοί στις διαπραγματεύσεις εμφανίστηκαν οι τροικανοί...Έτσι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πρόλαβε να αναλάβει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και τα βρήκε σκούρα με το καλημέρα! 

Εδώ και τώρα οι τροικανοί απαιτούσαν απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων! Πήγε και ο Κυριάκος να τους παρουσιάσει τις θέσεις του για την κινητικότητα αλλά που να προλάβει! Οι τροικανοί του έκοψαν το βήχα αμέσως, τον διέκοψαν και αμφισβήτησαν ευθέως τις προθέσεις του.

Διαβάστε τους αποκαλυπτικούς διαλόγους που φέρνει στο φως το «Έθνος της Κυριακής»:

Ματίας Μορς: «Μας τα έχουν πει και άλλοι υπουργοί αυτά πριν από εσάς»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Έχουμε την πολιτική βούληση να υλοποιήσουμε την κινητικότητα. Για τον λόγο αυτό σας παρουσιάζουμε αναλυτικά στοιχεία για τον τρόπο που μπορεί να εφαρμοστούν άμεσα».

Πόλ Τόμσεν: Αν είστε αποφασισμένοι όπως λέτε να εφαρμόσετε την κινητικότητα, τότε θα πρέπει να ξεκινήσετε από το υπουργείο σας και να θέσετε πρώτους σε διαθεσιμότητα τους 50 υπαλλήλους που έχετε χαρακτηρίσει ως πλεονάζοντες στις υπηρεσίες που διοικείτε».

Ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ στην τρόικα στην σύσκεψη που έγινε στο Μαξίμου παρουσία του Πρωθυπουργού τάχθηκε κατά του προγράμματος της διαθεσιμότητας.

Πόλ Τόμσεν: «Το ελληνικό Σύνταγμα προβλέπει ότι με την κατάργηση της διευθύνσεων ή οργανικών διευθύνσεων θέσεων οι υπάλληλοι που υπηρετούν σε αυτές θα πρέπει να απολύονται αμέσως. Γιατί λοιπόν χρειάζεται να τους θέσετε σε διαθεσιμότητα»;

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θέλουμε να τους αξιολογήσουμε, γιατί υπάρχουν και προσοντούχοι υπάλληλοι σε υπηρεσίες που πρόκειται να καταργηθούν».

Αντώνης Σαμαράς: Μην συγκρίνετε τα πράγματα με την προηγούμενη πολιτική ηγεσία που πράγματι υπήρξαν καθυστερήσεις. Ο νέος υπουργός είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε τομές».

Πόλ Τόμσεν: «Θα έπρεπε να μην δουλεύουν στο δημόσιο, όσοι συμβασιούχοι εργάζονται με προσωρινές διαταγές. Γιατί να θεωρήσουμε ότι θα απολυθούν αφού δεν θα έπρεπε καν να εργάζονται σήμερα στις δημόσιες υπηρεσίες».
πηγη

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "ΤΡΟΙΚΑ ΣΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ..."

Leave a reply