Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Έκκληση στο facebook για βοήθεια στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς- Σε απόσταση 3χλμ βρίσκεται η φωτιά [εικόνες]


Ανάρτηση που ζητά βοήθεια από εθελοντές στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς κάνει το γύρο του facebook! Στην έκκληση αναφέρεται πως η φωτιά στη Λιβαδειά βρίσκεται σε απόσταση μόλις τριών χιλιομέτρων από το νοσοκομείο ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις που βρίσκονται επι ποδός δεν αρκούν για να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά.

Τι γράφει η ανάρτηση στο facebook:

ΕΠΕΙΓΟΝ! Δεν υπάρχει καμία βοήθεια! Όποιος μπορεί και έχει γνώσεις νοσηλευτικής, ας προσέλθει επειγόντως στο νοσοκομείο Λειβαδιάς, για να παρέχει εθελοντική βοήθεια. Όσοι έχετε γνωστούς στη Λειβαδιά, ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ τους ότι η φωτιά πλησιάζει την πόλη, και να προφυλάξουν τα μικρά παιδιά και τους ηλικιωμένους με αναπνευστικά προβλήματα. Σε λίγη ώρα το μέτωπο πλησιάζει στο νοσοκομείο (βρίσκεται στα 3 χλμ), το οποίο είναι ήδη σε υψηλή πληρότητα! Εκκενώνεται ο οίκος ευγηρίας στο Πέρα Χωριό…. Τα δύο μέτωπα είναι ανεξέλεγκτα και δεν υπάρχει επαρκής πυρόσβεση και η φωτιά μπαίνει στην πόλη της Λειβαδιάς!

Κοινοποιήστε ΤΟ ΣΤΟ facebook!
FOTIA LIVADIA1
LIVADIA FOTIA 3

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Έκκληση στο facebook για βοήθεια στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς- Σε απόσταση 3χλμ βρίσκεται η φωτιά [εικόνες]"

Leave a reply