Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

EKTAKTO - Ανεξέλεγκτη η μεγάλη φωτιά στο Μαρκόπουλο Αττικής, κοντά στο Πόρτο Ράφτη - Στις αυλές των σπιτιών η φωτιά στο Μαρκόπουλο

Ανεξέλεγκτη είναι η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε περίπου στις 14:00 το μεσημέρι στο Μαρκόπουλο Αττικής και συγκεκριμένα στην περιοχή Χεροβούνι δηλαδή μεταξύ Μαρκόπουλου και Πόρτο Ράφτη. ..








ΦΩΤΟ NEWSIT

Στο σημείο επιχειρούν αυτήν την στιγμή 45 πυροσβέστες με 15 οχήματα, 10 άτομα πεζοπόρο τμήμα, 2 ελικόπτερα και 2 καναντέρ.

ΦΩΤΟ NEWSIT

ΦΩΤΟ NEWSIT

Η φωτιά περνάει κυριολεκτικά μέσα από τις αυλές σπιτιών με τους κατοίκους να βρίσκονται σε απόγνωση. Κρατώντας κουβάδες με νερό προσπαθούν να σώσουν την περιουσία τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά έχει προκαλέσει ήδη ζημιές σε αποθήκες σπιτιών και στάνες και αυτήν την ώρα πλησιάζει τη Μονή Αγίας Άννης.
Απεγνωσμένοι οι κάτοικοι αδειάζουν κουβάδες με νερό - ΦΩΤΟ NEWSIT

Απεγνωσμένοι οι κάτοικοι αδειάζουν κουβάδες με νερό - ΦΩΤΟ NEWSIT

Έντονη είναι η ανησυχία καθώς αυτήν την ώρα πνέουν στην περιοχή ισχυροί άνεμοι που δυσκολεύουν το έργο της Πυροσβεστικής. Ανεξέλεγκτο είναι επίσης το μέτωπο προς Κουβαρά.
ΦΩΤΟ NEWSIT
Λεωφόρος Βάρης - Κορωπίου - ΦΩΤΟ NEWSIT

Λεωφόρος Βάρης - Κορωπίου - ΦΩΤΟ NEWSIT newsit.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "EKTAKTO - Ανεξέλεγκτη η μεγάλη φωτιά στο Μαρκόπουλο Αττικής, κοντά στο Πόρτο Ράφτη - Στις αυλές των σπιτιών η φωτιά στο Μαρκόπουλο"

Leave a reply