Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Η τρόϊκα επανέρχεται. Μισθοί, συντάξεις, απολύσεις, και σπίτια στον αέρα.


Οι ιστορικοί του μέλλοντος θα μας εξετάζουν ως ιδιάζουσα περίπτωση φυλετικού αυτοχειριασμού και ραγιαδισμού, και η περίπτωσή μας θα διδάσκεται σε όλα τα πανεπιστήμια στο μέλλον.

Η τρόικα έρχεται με νέα μέτρα και νέο Μνημόνιο τον Σεπτέμβρη το οποίο θα επιβάλει την κατάργηση, 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα, κατώτατο μισθό...

495 ευρώ (μεικτά, στο χερι να υπολογίζετε 400 και πολλά θα είναι), απελευθέρωση των απολύσεων (δηλαδή όλοι οι ακριβοί θα απολυθούν, και θα προσληφθούν εξαθλιωμένοι των 400 ευρώ), και το καλύτερο για το τέλος. Έρχεται η άρση των πλειστηριασμών ακινήτων.

Μιλάμε για ένα πακέτο έκρηξη, που αν ο ελληνικός λαός το δεχτεί, οι ιστορικοί του μέλλοντος θα τον εξετάζουν ως ιδιάζουσα περίπτωση φυλετικού αυτοχειριασμού και ραγιαδισμού,και θα διδάσκεται στα πανεπιστήμια του 2800 μ.Χ με κάποιο βαρύγδουπο όνομα όπως "σύνδρομο του Homo Mnimonicous Graeca" (εάν υπάρχει λάθος στην λατινική μετάφραση σας παρακαλούμε να μας συγχωρέσετε, το νόημα το καταλαβαίνετε)

Στην άρση της αναστολής των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας προχωρά από το 2014 η κυβέρνηση και σύντομα το υπουργείο Ανάπτυξης θα καταθέσει στη Βουλή νομοσχέδιο βάσει του οποίου θα βγουν σε πλειστηριασμό οι πρώτες κατοικίες περίπου 15.000 ιδιοκτητών, οι οποίοι αν και δηλώνουν υψηλά εισοδήματα, δεν πληρώνουν τις δόσεις των δανείων τους.
ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ.ΕΔΩ.. για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Τα σχόλια  είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Η τρόϊκα επανέρχεται. Μισθοί, συντάξεις, απολύσεις, και σπίτια στον αέρα."

Leave a reply