Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Mε το λεμόνι Μεγάλε..Θύμα ερωτικών παιχνιδιών με …λεμόνι 45χρονος Τρικαλινός


Στο Νοσοκομείο Τρικάλων διεκομίσθη 45χρονος σήμερα τα ξημερώματα προς... αφαίρεση λεμονιού από απόκρυφο σημείο του σώματός του...

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr το ερωτικό όργιο στο οποίο συμμετείχε ο 45χρονος Τρικαλινός, περιελάμβανε …«παιχνίδια» με αντικείμενα διαφόρων ειδών και μεγεθών.


Όπως προέκυψε, ένα όμως από αυτά και συγκεκριμένα ένα …λεμόνι, σφήνωσε στον πρωκτό του με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η εξαγωγή του.


Ο 45χρονος μεταφέρθηκε με ιδιωτικό μέσον στο Νοσοκομείο Τρικάλων, με φρικτούς πόνους και τα ουρλιαχτά του ξεσήκωσαν τα εξωτερικά ιατρεία για αρκετή ώρα.
Οι θεράποντες ιατροί προχώρησαν σε …χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του λεμονιού και προχώρησαν και στην συρραφή του πρωκτού, ενώ ο 45χρονος νοσηλεύεται στην Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Τρικάλων.

ΠΗΓΗ
ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ..για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!
Τα σχόλια  είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.
Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Mε το λεμόνι Μεγάλε..Θύμα ερωτικών παιχνιδιών με …λεμόνι 45χρονος Τρικαλινός "

Leave a reply