Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Το facebook άρχισε να εγκαθιστά το καινούριο του προφίλ… Ετοιμαστείτε για αλλαγές



Εδώ και πολύ καιρό είχαμε γνωστοποιήσει τις επερχόμενες ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ αλλαγές στην δομή του facebook. Μετά από μια δοκιμαστική περίοδο των τελευταίων μηνών το facebook άρχισα να ΕΓΚΑΘΙΣΤΑ πλέον την καινούρια του πλατφόρμα.

Μην σας φανεί περίεργο λοιπόν αν κάποια στιγμή ανοίξετε τον υπολογιστή σας και βρείτε ένα άλλο facebook μπροστά σας.

Εδώ και κάμποσο καιρό το facebook είχε στείλει σε προγραμματιστές της ανά τον κόσμο, (ένας από αυτούς και ο προγραμματιστής μας) αλλά και σε όλους όσους είχαν γραφθεί στην λίστα αναμονής, την πλατφόρμα για την δοκιμή του καινούριου facebook.

Αφού πήρε λοιπόν τις γενικές εντυπώσεις προχώρησε στο επόμενο βήμα και άρχισε την εγκατάσταση ανά τον κόσμο. Ακόμα βέβαια ισχύει η λίστα αναμονής αλλά είναι θέμα χρόνου πότε θα εφαρμοστεί σε όλους και ίσως με κάποιες ακόμα “μικροαλλαγές”.

Πολλοί βέβαια είναι αυτοί που θα αντιδράσουν για αυτές τις αλλαγές του facebook αλλά και πολλοί είναι αυτοί που θα μπερδευτούν με τις λειτουργίες του. Τα πράγματα κατ’ ουσίαν είναι απλά αλλά ως γνωστόν όταν μας βγάζουν έξω από τις συνήθειές μας αντιδρούμε ο καθένας με τον δικό του τρόπο.

ΞΕΧΑΣΤΕ την δεξιά πλαϊνή γραμμή των ενημερώσεων και συνηθίστε την καινούρια παρουσίαση των ενημερώσεων ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ για τους φίλους σας, τις φωτογραφίες και τις σελίδες.

ΔΕΙΤΕ στον παρακάτω σύνδεσμο ΟΛΟ το καινούριο facebook και κάνετε μιά δοκιμή το πως θα φαίνεται το καινούριο σας χρονολόγιο και καλά ξεμπερδέματα..


ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ..για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!
Τα σχόλια  είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.
Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Το facebook άρχισε να εγκαθιστά το καινούριο του προφίλ… Ετοιμαστείτε για αλλαγές"

Leave a reply