Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Πενθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες απο την ερχόμενη Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, αποφάσισαν και τυπικά οι καθηγητές, κατά τη διάρκεια της μαραθώνιας συνεδρίασης των ΕΛΜΕ με την ΟΛΜΕ.

Απο τις 85 ΕΛΜΕ που έλαβαν μέρος στη συνεδρίαση, οι 72 ψηφίσαν υπέρ των κινητοποιήσεων.Όπως ανέφεραν οι πρόεδροι των Ενώσεων, θα επανεξετάζουν τη στάση τους μετά από κάθε πενθήμερη απεργία.

Η ΟΛΜΕ έχει καλέσει επίσης σε συγκρότηση κοινού απεργιακού μετώπου τους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς και τους δασκάλους. Οι πρώτοι αναμένεται να καθορίσουν μέσα στην εβδομάδα τη στάση τους ενώ οι δεύτεροι κάλεσαν σε αγωνιστική επαγρύπνηση χθες, μετά τη συνάντηση που είχαν με τον υφυπουργό Παιδείας Σ. Κεδίκλογλου. Η ΔΟΕ έχει σήμερα συνάντηση με την ΟΛΜΕ.

Ο υπουργός Παιδείας Κ.Αραβανιτόπουλος έχει διαμηνύσει από την πλευρά του ότι η κυβέρνηση δεν θα προχωρήσει σε πολιτική επιστράτευση των εκπαιδευτικών.

Την ίδια ώρα οι δάσκαλοι που ήδη έχουν κηρύξει απεργία μαζί με την ΑΔΕΔΥ για τις 18 και 19 του μήνα συνεδριάζουν σήμερα μαζί με τους καθηγητές και δεν αποκλείεται να επεκτείνουν τον απεργιακό τους αγώνα.

Με δύο 48ωρες και μια πενθήμερη απεργία ξεκινούν από σήμερα απεργιακό αγώνα και οι διοικητικοί υπάλληλοι των ΑΕΙ και των ΤΕΙ.


Έτσι ούτε οι εγγραφές νέων φοιτητών μπορούν να γίνουν, ενώ και η εξεταστική περίοδος πάει πιο πίσω, με το Πανεπιστήμιο Αθηνών να αναστέλλει τη λειτουργία του από τη Δευτέρα και μέχρι τις 16 του μήνα και το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας να κατεβάζει «ρολά» από την Τρίτη, γεγονός που ουσιαστικά τινάζει στον αέρα και την εξεταστική του Σεπτεμβρίου.

Σε απεργιακές κινητοποιήσεις προχωρούν και οι διοικητικοί υπάλληλοι των ιδρυμάτων από τις 10 έως 20 του μήνα.


ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ..για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!
Τα σχόλια  είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.
Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφοντα

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ"

Leave a reply