Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Αυτός είναι ο 67χρονος που αποπλανούσε παιδιά κατ' εξακολούθηση στην Αργολίδα


Τη φωτογραφία και τα στοιχεία του 67χρονου ημεδαπού, ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση παιδιών κατ' εξακολούθηση, έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία, κατόπιν διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Λούτσο του Βασιλείου, ο οποίος γεννήθηκε στις 6 Οκτωβρίου του 1946 και κατοικεί στο Άργος Αργολίδας. Ο 67χρονος συνελήφθη τον προηγούμενο Ιούνιο μετά από ένταλμα που είχε εκδώσει ο ανακριτής Ναυπλίου.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας τεσσάρων μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος.

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ..για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!
Τα σχόλια  είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.
Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται



Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Αυτός είναι ο 67χρονος που αποπλανούσε παιδιά κατ' εξακολούθηση στην Αργολίδα"

Leave a reply