Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ - ΚΡΥΦΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΒΟΡΙΔΗ


Αναστάτωση στα κόμματα έχει προκαλέσει δημοσκόπηση που φέρνει πρώτο τον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη στις δημοτικές εκλογές για την Αθήνα....

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Ηλίας Κασιδιάρης προηγείται με 37%, ενώ ακολουθεί ο Νίκος Δένδιας με 23%.

Η επιλογή του Δενδια στηρίχθηκε κατά πολύ στην επιχείρηση ''Ξένιος Ζευς'', και στην απομάκρυνση των λαθρομεταναστών από το κέντρο της Αθήνας, κρίνοντας έτσι πως θα μπορέσει να αντιμετωπίσει τον Ηλία Κασιδιάρη με ριζοσπαστικές πολιτικές.

Αν συνεχιστούν όμως αυτά τα ποσοστά, η Νεα Δημοκρατία σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο υποψηφιότητας του Μάκη Βορίδη που και αυτός μπορεί να διεμβολίσει τον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, και ο οποίος δεν έχει αξιοποιηθεί σε υπουργική θέση.

Όλα θα ανατραπούν εαν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που θέλουν την Γιάννα Αγγελοπούλου να κατεβαίνει για Δήμαρχος της Αθήνας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το Έθνος της Κυριακής η Σιδηρά Κυρία της Ολυμπιάδας θέλει να επιστρέψει στην πολιτική, και σκέφτεται να το κάνει με τον πιο εμφατικό τρόπο, δηλαδή το Δήμο της Αθήνας.

Μάλιστα τόσο από τη Ν.Δ όσο και από το ΠΑΣΟΚ υπάρχουν διαρροές πως θα στήριζαν την υποψηφιότητα της Γιάννα Αγγελοπούλου, αφού συγκεντρώνει πολλά πλεονεκτήματα.

Σημαντικότερο όλων είναι πως με την υποψηφιότητα της Γιάννας αποφεύγεται η σύγκρουση με τον ΣΥΡΙΖΑ, και θα είναι ευκολότερες οι μεταφράσεις στο εκλογικό αποτέλεσμα, όποιο και εαν είναι αυτό.

makeleio.gr

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ..για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!
Τα σχόλια  είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.
Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ - ΚΡΥΦΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΒΟΡΙΔΗ"

Leave a reply