Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Ρουμπινί: Με κατάρρευση απειλείται η ελληνική κυβέρνηση

Στο «γνωστό... άγνωστο φθινόπωρο» αναφέρεται σε νέο του άρθρο ο διάσημος οικονομολόγος Νουριέλ Ρουμπινί, ο οποίος κάνει λόγο για «πολιτικούς κινδύνους που απειλούν την Ευρωζώνη» και σχολιάζει την πολιτική αστάθεια που επικρατεί στο εσωτερικό της.

Μεταξύ άλλων, στο άρθρο του γράφει για τις γερμανικές εκλογές στις οποίες όπως υπογραμμίζει «είναι πολύ πιθανό να έχουμε μια επανάληψη της κυβέρνησης συνασπισμού της Μέρκελ». Σε μια τέτοια περίπτωση, λοιπόν, σύμφωνα με τον ίδιο, οι πολιτικές όσον αφορά στην κρίση στην Ευρωζώνη δεν πρόκειται να αλλάξουν, παρά το γεγονός ότι ήδη υπάρχει κόπωση από τη συνεχή λιτότητα αλλά και από τα συνεχή πακέτα διάσωσης.

Σύμφωνα με το άρθρο του, τα πολιτικά ρίσκα της Ευρωζώνης, περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την κατάρρευση της ιταλικής κυβέρνησης. Αλλά και η κυβέρνηση της Ελλάδας, είναι επίσης πολύ πιθανό να καταρρεύσει, προβλέπει ο γνωστός οικονομολόγος, ενώ οι πολιτικές εντάσεις μπορεί να αυξηθούν και άλλο σε Ισπανία και Πορτογαλία.

Στην περίπτωση των ΗΠΑ τώρα ο Ρουμπινί βλέπει πολιτική αστάθεια λόγω του χρέους της, το οποίο μπορεί να προκαλέσει πτώση της κυβέρνησης σε περίπτωση που ο Ομπάμα δε συμφωνήσει με τους Ρεπουμπλικάνους για τον προϋπολογισμό της χώρας.

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ..για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!
Τα σχόλια  είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.
Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Ρουμπινί: Με κατάρρευση απειλείται η ελληνική κυβέρνηση"

Leave a reply