Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση η Μαρία Ρεπούση. Ώρες αγωνίας!

Σε άθλια ψυχολογική βρίσκεται σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση καθώς δεν αντέχει η καρδούλα της τα απανωτά χτυπήματα της μοίρας.

Πρώτα ήταν η Εθνική Ελλάδος που σκόρπισε την Τουρκία με 84-61 στο μπάσκετ και δεύτερον η ΔΟΕ που στέρησε από την Τουρκία την πρώτη της Ολυμπιάδα για να δώσει μια δεύτερη στο Τόκυο.

Η Μαρία Ρεπούση όπως σας μεταφέρουμε με επιφύλαξη ετοιμάζει σχετική ανακοίνωση τόσο για τη νίκη της εθνικής μας ομάδας μπάσκετ ότι ξεπέρασε τα όρια και τρέφει τον πατριωτισμό των ελλήνων λέγοντας ότι θα μπορούσαμε έστω και να χάσουμε ένα ματς μετά από δύο νίκες ενώ ετοιμάζει σχετική επιστολή στο Μπαράκ Ομπάμα να εισβάλλει στις 60 χώρες των οποίων οι εκπρόσωποι στη ΔΟΕ προτίμησαν το Τόκυο θεωρώντας ότι ως αθάνατοι συμπεριφέρθησαν καθεστωτικά επιλέγοντας του Ιάπωνες που κι αυτοί φημίζονται για την αγάπη τους στην πατρίδα, ε, συγγνώμη, τον ακραίο εθνικισμό τους.

*** Σημείωση: Αν και σάτυρα, ποτέ δεν ξέρεις…

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ..για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!
Τα σχόλια  είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.
Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

1 σχόλια for "Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση η Μαρία Ρεπούση. Ώρες αγωνίας!"

  1. na plirosi oti kako prospathise na kani gia tin elladamas.GIORGOS SAVVIDIS.

Leave a reply