Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Δεν πάμε καλά....Σκότωσε τον άντρα της και τον μαγείρεψε


Aνατριχιαστικές λεπτομέρειες- Τι την οδήγησε στο αποτρόπαιο έγκλημα

Η γυναίκα βασάνισε μέχρι θανάτου τον σύζυγο της για τρεις ολόκληρες ημέρες και για να καλύψει τα ίχνη της μαγείρεψε το πτώμα του στη κουζίνα του σπιτιού της!

Το μίσος που μια γυναίκα από την ανατολική Κίνα είχε για τον άνδρα της την οδήγησε σε μια αποτρόπαιη πράξη που τις τελευταίες ημέρες έχει προκαλέσει σοκ στη χώρα.

Η γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν γίνει γνωστά, βασάνισε μέχρι θανάτου τον σύζυγό της για τρεις ολόκληρες ημέρες και για να καλύψει τα ίχνη της, μαγείρεψε το πτώμα του στη κουζίνα του σπιτιού της.

Σύμφωνα με το κινεζικό πρακτορείο Anhui News, η γυναίκα βασάνισε τον άτυχο άνδρα χτυπώντας τον και αφήνοντας τον χωρίς τροφή και νερό.Στη συνέχεια τεμάχισε το άψυχο κορμί του με ένα πριόνι και έβρασε σε μια χύτρα τα κομματιασμένα μέλη του σώματός του προκειμένου να «κρύψει» το έγκλημα. Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα φαίνεται πως δεν άντεξε το ψυχολογικό βάρος της πράξης της και παραδόθηκε στις αρχές όπου και αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της κακοποιούσε σωματικά και ψυχικά τόσο την ίδια, όσο και την ανήλικη κόρη της.

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ..για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!
Τα σχόλια  είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.
Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Δεν πάμε καλά....Σκότωσε τον άντρα της και τον μαγείρεψε"

Leave a reply