Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Στήνεται ο φράχτης έξω από το Βελλίδειο-Σε πλήρη εξέλιξη οι συγκεντρώσεις [video]


Αυτή την ώρα η αστυνομία ξεκίνησε να στήνει τον φράχτη με τα κιγκλιδώματα έξω από το Βελλίδειο δίπλα από τον χώρο της έκθεσης. Αυστηρά μέτρα ασφαλείας και πάνω από 4.000 αστυνομικοί έχουν απλωθεί σε διάφορα σημεία στο κέντρο. Με μηχανές, κλούβες και πεζοί έχουν αποκλείσει τους δρόμους που θα γίνουν οι πορείες.

Η κυκλοφορία στην Εγνατία έχει απαγορευτεί εδώ και λίγη ώρα, ενώ αστυνομικοί προχωρούν στην εξακρίβωση στοιχείων σε άτομα που κρίνονται ύποπτα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η μηχανοκίνητη πορεία των μοτοσικλετιστών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, που ξεκίνησαν από τον Λευκό Πύργο. Συνολικά σε όλα τα σημεία των συγκεντρώσεων βρίσκονται περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι μέχρι στιγμής και σύμφωνα με τους υπολογισμούς της ΕΛ.ΑΣ.

Παράλληλα, συνεχίζεται η προσέλευση των διαδηλωτών στο Άγαλμα του Βενιζέλου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σε λίγο αναμένεται να φτάσει και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θα παραχωρήσει δήλωση.




πηγη

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ..για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!
Τα σχόλια  είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.
Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Στήνεται ο φράχτης έξω από το Βελλίδειο-Σε πλήρη εξέλιξη οι συγκεντρώσεις [video]"

Leave a reply