Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Δείτε που θα σημειωθούν οι πιο πολλές βροχές στην χώρα μας




Από το απόγευμα της Πέμπτης αναμένεται σημαντική αλλαγή του καιρού αρχικά από την δυτική Ελλάδα και έπειτα και στην υπόλοιπη κεντρική και βόρεια χώρα.

Τις βραδινές ώρες της Πέμπτης και κυρίως προς τα ξημερώματα της Παρασκευή, αναμένεται έντονες βροχές και καταιγίδες, να σημειωθούν στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο. Στο υπόλοιπο νότιο Ιόνιο θα βρέχει με μικρότερη ένταση.

Και κατά την διάρκεια της Παρασκευής, αναμένεται ισχυρές βροχές και καταιγίδες να σημειώνονται σε όλο το Ιόνιο, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο. Από το απόγευμα ως και αργά το βράδυ, αναμένεται τα φαινόμενα να εξασθενήσουν λίγο.

Το Σάββατο φαίνεται πως θα κυλίσει όπως και η Παρασκευή, δηλαδή με έντονες βροχές και καταιγίδες κυρίως στο Ιόνιο Πέλαγος, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο. Το απόγευμα αναμένεται μικρή εξασθένηση των φαινομένων 

Από αργά το βράδυ του Σαββάτου και κυρίως προς τα ξημερώματα της Κυριακή, αναμένεται να ξαναενισχυθούν οι βροχές σε όλο το Ιόνιο Πέλαγος, στην Ήπειρο, την δυτική Στερεά, την δυτική Πελοπόννησο, αλλά και την Μακεδονία και την Θεσσαλία. Προς το απόγευμα, τα φαινόμενα αυτά, φαίνεται να εξασθενούν σταδιακά από την δυτική Ελλάδα και προς το βράδυ αν αρχίζουν να εξασθενούν και στην υπόλοιπη κεντρική και βόρεια χώρα.

Την Δευτέρα τέλος, αναμένεται σταδιακή βελτίωση του καιρού στην χώρα μας, με πολύ τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, να σημειώνονται κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, στην Μακεδονία, την Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.

Για  την προσπάθεια  μας ζητούμε το ελάχιστο από εσάς. Κάθε φορά που διαβάζετε μια είδηση κάντε απλά ένα κλικ σε μια διαφήμιση. Ευχαριστούμε. 



Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for " Δείτε που θα σημειωθούν οι πιο πολλές βροχές στην χώρα μας"

Leave a reply