Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Βροχές και καταιγίδες μέχρι και την Κυριακή

Το φθινόπωρο κάνει αισθητή την παρουσία του δυναμικά το επόμενο τριήμερο, αρχίζοντας από τα βορειοδυτικά, το βράδυ της Πέμπτης, 13/09/2012, με βροχές και καταιγίδες, οι οποίες κατά τόπους θα είναι πολύ ισχυρές. Η κακοκαιρία θα επηρεάσει βαθμιαία και την υπόλοιπη χώρα, μέχρι την Κυριακή, όπου θα παρουσιάσει σιγά-σιγά ύφεση στις περισσότερες περιοχές. Οι άνεμοι θα φτάνουν μέχρι τα 6 μποφόρ τοπικά, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση. 


    • Παρασκευή 14/09/2012

    Καιρός

    06
    Στα δυτικά και βόρεια θα σημειωθούν  νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες.

    Άνεμοι

    s
    Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

    Θερμοκρασία

    Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.



  • Σάββατο 15/09/2012

Καιρός

06
Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός, ενώ από το απόγευμα σταδιακά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές βροχές. Στο Ιόνιο, τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και βαθμιαία στο βορειοδυτικό Αιγαίο αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές. Στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις το απόγευμα.

Άνεμοι

nw
Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.


  • Κυριακή 16/09/2012

Καιρός

11
Στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και ίσως στο βόρειο Αιγαίο προβλέπονται αρχικά νεφώσεις, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, βαθμιαία όμως ο καιρός θα παρουσιάσει ύφεση στις περισσότερες περιοχές, εκτός από τα βορειοανατολικά. Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικής μπόρας.

Άνεμοι

nw
Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, κυρίως στα ανατολικά και νότια.


http://www.deltiokairou.gr


Για  την προσπάθεια  μας ζητούμε το ελάχιστο από εσάς. Κάθε φορά που διαβάζετε μια είδηση κάντε απλά ένα κλικ σε μια διαφήμιση. Ευχαριστούμε.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Βροχές και καταιγίδες μέχρι και την Κυριακή"

Leave a reply