Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Το Ισραήλ ανησυχεί: οι Ρώσοι πετούν !!

© Коλάζ: «Η Φωνή της Ρωσίας»

Οι Ρώσοι ειδικοί στο μάρκετινγκ γράφει η ισραηλινή εφημερίδα «Maariv» βρήκαν έναν πρωτότυπο τρόπο για να προκαλέσουν το ενδιαφέρον όσων μπορεί να ενδιαφερθούν να αγοράσουν το δορυφόρο “Canopus-V”, που έχει κατασκευαστεί για χαρτογράφηση, παρακολούθηση ανώμαλων φυσικών φαινομένων και καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Παρουσίασαν ως παράδειγμα τη δυνατότητα του δορυφόρου να φωτογραφίζει με εξαιρετικά υψηλή ποιότητα τις βάσεις του Ισραήλ στην έρημο Νεγκέβ και το αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν. Ο δορυφόρος “Canopus - V” παρουσιάστηκε επίσημα ως δορυφόρος με πολιτική αποστολή. Αλλά στο Ισραήλ δεν πιστεύουν ό,τι λέγεται. Έτσι, ένας από τους πολιτικούς εξέφρασε την ανησυχία ότι η Ρωσία θα μπορούσε να πωλήσει αυτόν τον λεγόμενο πολιτικό δορυφόρο στο Ιράν ή τη Χεζμπολάχ. Ο πολιτικός ζήτησε να σκεφθούν πάνω στο θέμα γιατί στο στόχαστρο της φωτογραφικής κάμερας του “Canopus-V” βρέθηκαν ειδικά η στρατιωτική βάση και το κύριο αεροδρόμιο του Ισραήλ.
http://greek.ruvr.ru

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for " Το Ισραήλ ανησυχεί: οι Ρώσοι πετούν !!"

Leave a reply