Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Κρεβατώσου τώρα: Συναρπαστικές αλλαγές σε κλασικές καυτές στάσεις


Όταν νιώθεις μια έντονη σεξουαλική επιθυμία για κάποιον, είναι πολύ δελεαστικό το να τον γδύσεις και να πας μαζί του. Αλλά όταν παίρνεις το χρόνο σου για να απολαύσεις αυτή την εμπειρία, αποζημιώνεσαι με ατέλειωτη ευχαρίστηση.
Όταν ενώνεις σώμα και πνεύμα στο κρεβάτι, νιώθεις πιο χαλαρή, έρχεσαι σε επαφή με τη σύντροφό σου και διεγείρεσαι. Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι το καλύτερο σεξ. Δεν θέλει και πολύ για να το καταλάβεις.

Επίσης, όταν δεν βιάζεσαι και είσαι ευρηματικός άνθρωπος, αποφεύγεις τον κίνδυνο να κάνεις το σεξ ρουτίνα. Ωστόσο, να ενημερώσουμε πως οι νέες στάσεις δεν εγγυώνται εξαιρετικό σεξ. Για να κάνεις τη βραδιά σου αξέχαστη, πρέπει να αρχίσει από το πρώι. Τι εννοούμε; Ξεκίνα από το πρωί αφήνοντας σεξουαλικά μηνύματα Το γράψιμο διεγείρει τη φαντασία, με τρόπο που τα άλλα αισθητηριακά μέσα δεν μπορούν. Ο συνδυασμός των λέξεων αυτού που γράφει, με την ερμηνεία αυτού που τις διαβάζει είναι μια μορφή σεξ από μόνο του.

Μια ώρα περίπου πριν “πιάσεις δουλειά”, χάρισε στον εαυτό σου ένα ζεστό μπάνιο για να ηρεμήσεις το μυαλό σου και να ξυπνήσεις τις νευρικές απολήξεις. Η υψηλή θερμοκρασία του νερού φέρνει το αίμα στην επιφάνεια του δέρματος και κάνει όλο το κορμί σου πιο ευαίσθητο στα αγγίγματα.

Κατά τη διάρκεια του σεξ μην ξεχάσεις τα προκαταρκτικά. Με αυτά χαλαρώνεις και χτίζει οικειότητα.

Έτοιμοι για σεξ;
Η καουμπόισσα


Πλεονέκτημα:
 Η γυναίκα έχει τον έλεγχο, εξαιρετικός ερεθισμός του σημείου G.

Αυτή η στάση με εκείνη από πάνω επιτρέπει μια ποικιλία από ενδιαφέρουσες εικόνες και αισθήσεις. Επίσης, προσφέρει το ψυχολογικό πλεονέκτημα στη γυναίκα που έχει τον έλεγχο του ρυθμού αλλά και του βάθους της διείσδυσης. Καλό είναι η η ρηχή διείσδυση να εναλλάσσεται με τη βαθιά. Η ρηχή διείσδυση ερεθίζει το μπροστινό μέρος του αιδοίου που είναι και πιο ευαίσθητο.

Καυτό μυστικό:
 Θα είναι πιο εύκολο για τη γυναίκα να τελειώσει, αν την ερεθίζεις με το χέρι ή και με τη γλώσσα σου.
Ανάποδη καουμπόισσα

 
Πλεονέκτημα: Με ένα μαξιλάρι κάτω από το κεφάλι σου θα μπορείς να έχεις εξαιρετική θέα στην πλάτη της.

Ξάπλωσε με τη πλάτη σου και τέντωσε τα πόδια σου, ενώ εκείνη γονατίζει και έχοντας πλάτη προς τα σένα κάθεται αργά πάνω στο πέος σου και αρχίζει την ιππασία. Ζήτησε της να λυγίζει τη μέση προς τα εμπρός και πίσω για να αλλάζει γωνία εισόδου του πέους για μέγιστη διέγερση.
Στάση στύλος για striptease

 
Πλεονέκτημα: Διπλή διέγερση και για τους δυο σας.

Ξάπλωσε ανάσκελα με το ένα σου πόδι λυγισμένο και το άλλο τεντωμένο. Ζήτησε της να αγκαλιάσει το λυγισμένο σου πόδι με τους μηρούς της και να κατέβει σιγά σιγά έχοντας πλάτη προς τα εσένα. Τρίβοντας το αιδοίο της δυνατά στο λυγισμένο σου πόδι, μπορεί να φτάσει στον οργασμό.
Καυτό κάθισμα


Πλεονέκτημα: Καλή διέγερση του σημείου G

Κάθισε στην άκρη του κρεβατιού ή σε μια καρέκλα με τα πόδια σου στο πάτωμα. Εκείνη, αφού στρέψει τη πλάτη της, κάθεται ανάμεσα στα πόδια σου. Μπορεί να κινείται μπρος πίσω, σπρώχνοντας την καρέκλα ή δίνοντας ώθηση με τα πόδια της που είναι στο πάτωμα. Η γωνία διείσδυσης άλλάζει λυγίζοντας την πλάτη της και πιέζοντας τους γλουτούς της στη βουβωνική σου χώρα. Σε αντίθεση με το doggy- style που εσύ έχεις τον έλεγχο, σε αυτή τη στάση, αυτή είναι στη θέση του οδηγού (με τη διαφορά ότι κάθεται στο λεβιέ ταχυτήτων).

Δοκίμασε να παίξεις ερεθίζοντας τις ρόγες της και ζήτησε της με το χέρι της να σου χαϊδεύει τη βάση του πέους σου, τους όρχεις και το περίνεο.

Παραλλαγή 1: Ελβετική μπάλα

Έχε μια μπάλα ισορροπίας και χρησιμοποίησε τη για τη στάση που αναφέραμε, το καυτό κάθισμα

Παραλλαγή 2: Στύψιμο

Καθίστε πάνω στο πλυντήριο όταν αυτό δουλεύει και μάλιστα στο πιο γρήγορο πρόγραμμα.

Παραλλαγή 3: Σκάλες προς τον παράδεισο

Οι σκάλες προσφέρουν πολλές δυνατότητες. Επίσης η γυναίκα μπορεί να πιαστεί από τη κουπαστή για υποστήριξη ή για να ανασηκώνεται.
Face off


Πλεονέκτημα: 
Προσφέρει διαρκείας συνευρέσεις.

Κάθισε στην άκρη του κρεβατιού ή σε μια καρέκλα. Ζήτησε της να τυλίξει τα πόδια της γύρω από τη μέση σου, με πρόσωπο προς τα εσένα, να σκαρφαλώσει πάνω σου και να κάτσει στα γόνατά σου. Σα να κάθεται πάνω σε σέλα, θα ανεβοκατεβαίνει στο πέος σου, δίνοντας ώθηση με τα πόδια ή τα γόνατά της. Θες να να είναι πιο γρήγορο; Μπορείς και εσύ να βοηθήσεις σηκώνοντας τους γλουτούς σου.

Δοκίμασε και αυτό: Καθίστε σε μια κουνιστή καρέκλα.Οι παλιές ξύλινες κουνιστές καρέκλες προσφέρουν τεράστια ποικιλία δυνατών δονήσεων.
Κουτάλι, αντικριστά


Πλεονέκτημα: Μια στάση υψηλής οικειότητας που σας ενθαρρύνει να φιλιέστε και να αγκαλιάζεστε.

Αυτή είναι μια ιδανική στάση αν η σύντροφός σας είναι έγκυος ή κάποιος από τους δυο σας είναι τραυματισμένος στο γόνατο, επειδή το βάρος δεν επιβαρύνει τα σώματά σας. Για να ξεκινήσετε αυτή τη στάση, ξαπλώστε στο πλάι και αντικριστά. Εκείνη ας ανοίξει τα πόδια της ελαφρά για να σου επιτρέψει να εισχωρήσεις μέσα της, και στη συνέχεια να τα κλείσει, “φυλακίζοντας” το πέος σου μέσα της. Το τμήμα του πέους που είναι απέξω θα πιέζει τη κλειτορίδα της. Από αυτή τη στάση είναι εύκολο να ανταλλάσσετε φιλιά.

Δοκίμασε και αυτό: Επειδή το σπρώξιμο από αυτή τη στάση δεν είναεύκολο, χρησιμοποίησε διαφορετικές τεχνικές, όπως τρίψιμο, κυκλικές κινήσεις και κινήσεις πάνω κάτω για επιπρόσθετη διέγερση.
Κουταλοπίρουνο


Πλεονέκτημα: Προσφέρει δημιουργικές στάσεις.

Αυτή ξαπλώνει και σηκώνει το δεξί της πόδι, ενώ εσύ μπαίνεις ανάμεσα στα πόδια της σχηματίζοντας γωνία 90 μοιρών. Τα πόδια σας θα έχουν τη μορφή δοντιών πιρουνιού. Αυτό μπορεί να γίνει με τη γυναίκα να έχει στραμμένο το πρόσωπό της ή τη πλάτη της προς τα εσένα.

Δοκίμασε και αυτό: Αν η γυναίκα είναι ευλύγιστη, μπορεί να σηκώσει και το αριστερό της πόδι για βαθύτερη διείσδυση.
Κουτάλι


Πλεονέκτημα: Στάση πολύ άνετη αν η γυναίκα είναι έγκυος ή εσύ είσαι πολύ βαρύς. Επίσης ιδανικό για μακράς διαρκείας σεξ. Πολύ καλό για να πέφτεις για ύπνο αμέσως μετά το σεξ.

Και οι δυο ξαπλώνετε στο πλάι προς την ίδια κατεύθυνση και εσύ είσαι από πίσω της. Αυτή λυγίζει τα πόδια της και τείνει προς τα πίσω τα οπίσθια της για να διευκολύνει την πολυπόθητη διείσδυση. Προσαρμόζοντας την κλίση των σωμάτων σας, αλλάζετε τη γωνία εισόδου και βοηθάτε στα σπρωξίματα.

Δοκίμασε και αυτό: Συγχρονίστε τις αναπνοές σας. Ένας θα αναπνέει κανονικά και ο άλλος θα προσπαθεί να τον ακολουθεί, έτσι ώστε να εισπνέετε και να εκπνέετε ταυτόχρονα. Αυτός ο συγχρονισμός ανοίγει ένα διάλογο οικειότητας.

Καυτό μυστικό: Για να της δώσεις την αίσθηση βαθύτερης διείσδυσης, σήκωσε το πάνω της πόδι και φέρε το στο στήθος της. Προσάρμοσε τηθέση σου έτσι ώστε να είσαι πιο πολύ πάνω στο γοφό της από ότι πίσω της.
Η αράχνη


Πλεονέκτημα: Διατηρείται η οπτική επαφή και η δράση λαμβάνει χώρα στο κέντρο του σκηνικού.

Και οι δυο κάθεστε πάνω στο κρεβάτι με τα πόδια της μέσα στα δικά σου και τα χέρια σας πίσω σας για να στηρίζεστε. Τώρα θα κινείστε και οι δυο προς το πέος σου. Οι γοφοί της θα είναι ανάμεσα στα ανοιχτά πόδια σου και τα γόνατά της λυγισμένα και έξω από τους γοφούς σου. Στη συνέχεια κινείστε μπρος και πίσω.

Η επόμενη κίνηση: Συγχώνευση

Από την αράχνη μπορεί η γυναίκα να σηκώσει τα πόδια της και να τα φέρει πάνω στους ώμους σου. Έτσι αυξάνεται η μυϊκή ένταση με αποτέλεσμα να βελτιώνεται ο οργασμός. Σηκώνοντας τα οπίσθια της από το κρεβάτι, θα είναι πιο εύκολο να σπρώχνει και να κάνει κυκλικές κινήσεις.
Αγγελάκια στο χιόνι


Πλεονέκτημα: Αυτή έχει ωραία θέα των οπίσθιών σου.

Αυτή η στάση είναι μια πρόκληση. Αυτή ξαπλώνει με τη πλάτη και εσύ ξαπλώνεις πάνω της κοιτώντας απ' την άλλη. Αυτή σηκώνει τα πόδια της και τα τυλίγει γύρω από τη μέση σου για να κατευθύνει το πέος σου μέσα της. Κρατιέται από τους γλουτούς σου για να σε βοηθάει να γλιστράς πάνω κάτω.

Δοκίμασε και αυτό: Στριφογύρισε, προσπαθώντας να είσαι πάντα μέσα της, μέχρι να φτάσεις στην ιεραποστολική στάση. Στη συνέχεια αλλάξτε θέσεις με αυτή από πάνω.

Καυτό μυστικό: Από αυτή τη στάση έχει εύκολη πρόσβαση στους όρχεις σου. Ζήτησε της με το δάκτυλό της να ερεθίσει τη περιοχή μεταξύ όρχεων και πρωκτού, το περίνεο.
Η στάση Χ


Πλεονέκτημα: Επιμηκύνει το αργό σεξ για να χτίσετε μια δυνατή έκρηξη. Επιφανειακές διεισδύσεις ερεθίζουν τις νευρικές απολήξεις του κεφαλιού του πέους.

Καθίστε στο κρεβάτι, αντικριστά, και τα πόδια σας μπροστά. Σήκωσε το δεξί σου πόδι πάνω από το αριστερό της και αυτή το δεξί της πάνω από το δικό σου αριστερό. Πλησιάστε ο ένας τον άλλο για να μπεις μέσα της. Τώρα και οι δυο ξαπλώνετε πίσω και τα πόδια σας σχηματίζουν ένα Χ. Αρχές χαλαρές περιστροφές αντικαθιστούν τα σπρωξίματα.

Δοκίμασε και αυτό: Κρατηθείτε από τα χέρια και σπρώξτε μαζί για να προκαλέσετε ωθήσεις με τη λεκάνη. Επίσης να αλλάζετε θέσεις, αυτή να σηκώνεται και εσύ ξαπλωμένος, χωρίς να αλλάζετε το ρυθμό.
http://www.cosmo.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Κρεβατώσου τώρα: Συναρπαστικές αλλαγές σε κλασικές καυτές στάσεις"

Leave a reply