Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Δείτε ποιες περιοχές θα επηρεάσει η ερχόμενη κακοκαιρία !!



Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αναμένεται να σημειωθούν τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες της Κυριακής και της Δευτέρας, σε αρκετές περιοχές της βόρειας, κεντρικής και ανατολικής Ελλάδας.

Τις μεσημεριανές ώρες της Κυριακής, τοπικές βροχές, θα επηρεάσουν τη Θράκη, τη κεντρική κυρίως Μακεδονία και στη Θεσσαλία. Τις απογευματινές ώρες, τα φαινόμενα θα επηρεάσουν και αρκετές περιοχές της Στερεάς Ελλάδας, της Ηπείρου, της Πελοποννήσου, καθώς και του Ιονίου και βορειοανατολικού Αιγαίου.

Και τι Δευτέρα ο καιρός θα καταστεί αρκετά άστατος σε αρκετές περιοχές της χώρας μας. Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, θα επηρεάσουν μετά το μεσημέρι και προς το απόγευμα, αρκετές περιοχές της Θράκης, της Μακεδονίας, της ανατολικής Στερεάς, της Πελοποννήσου (κυρίως των πιο ημιορεινών και ορεινών τμημάτων της),του βορειοανατολικού και νοτιοανατολικού Αιγαίου. Κάποιες βροχές ίσως σημειωθούν για λίγη ώρα και σε νησιά του νότιου Αιγαίου.
ΠΗΓΗ

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ.ΕΔΩ.. για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Δείτε ποιες περιοχές θα επηρεάσει η ερχόμενη κακοκαιρία !!"

Leave a reply