Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Εκτακτη συνάντηση των τριών αρχηγών το Σάββατο..!! Μαξίμου καλεί Βενιζέλο-Κουβέλη πριν την τελική συμφωνία


Σε έκτακτη συνάντηση το Σάββατο στη μία και μισή το μεσημέρι κάλεσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς τους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Πολιτικές πηγές -χωρίς πάντως να δίνουν δραματικούς τόνους στην πρόσκληση του Μαξίμου- υπογράμμιζαν την έκπληξή τους, καθώς όλα έδειχναν ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα καλούσε τον Βαγγέλη Βενιζέλο και τον Φώτη Κουβέλη, τις προσεχείς ημέρες, αφού όμως η Τρόικα αποχωρούσε από την Αθήνα με την ολοκλήρωση κι αυτής της (κρίσιμης) φάσης των διαπραγματεύσεων.

«Δεν υπάρχει εμπλοκή» ξεκαθάριζε η κυβέρνηση. «Ομως η διαπραγμάτευση είναι στο τελικό στάδιο, το αγκάθι των απολύσεων από το Δημόσιο παραμένει στο τραπέζι, οι αποφάσεις είναι πάντα συλλογικές, άρα είναι απαραίτητη η ομπρέλα των πολιτικών αρχηγών πριν τη συμφωνία» προσέθεταν με γλαφυρό τρόπο οι ίδιες πηγές.   

ΠΗΓΗ

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ.ΕΔΩ.. για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Εκτακτη συνάντηση των τριών αρχηγών το Σάββατο..!! Μαξίμου καλεί Βενιζέλο-Κουβέλη πριν την τελική συμφωνία"

Leave a reply