Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

«Κώστα, κράτα γερά»! Eκατοντάδες τα μηνύματα συμπαράστασης



Καταιγισμό μηνυμάτων συμπαράστασης στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης δέχτηκε ο Κώστας Τσάκωνας από δεκάδες χρήστες, μετά την αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στη Νews του Σαββατοκύριακου.

«Τα εγκεφαλικά με φυλάκισαν σπίτι μου», ήταν ο τίτλος της συνέντευξης, και εκατοντάδες άνθρωποι από κάθε γωνιά της Ελλάδας έγραψαν στο Facebook και στο Twitter για τον αγαπημένο ηθοποιό, μιας και οι δηλώσεις του δεν άφησαν κανέναν ασυγκίνητο. «Τσάκωνα, σε αγαπάμε», «Είσαι μεγάλος», «Μάστορα, κράτα γερά, είσαι δυνατός, κουράγιο», «Σε ευχαριστώ για το γέλιο και τις χαρούμενες στιγμές. Είμαστε μαζί σου» είναι μερικά από τα αναρτημένα σχόλια των χρηστών, δείχνοντας εμπράκτως την αγάπη τους στον σπουδαίο κωμικό και τον Γολγοθά τον οποίο ανεβαίνει εδώ και δύο χρόνια.

«Πλέον μπορώ να σταθώ όρθιος μόνο 15 λεπτά τη μέρα λόγω του προβλήματος με τη μέση μου. Το ατύχημα με το δέντρο το 2004 μού δημιούργησε απώλεια μνήμης, έπαθα εγκεφαλικά και πολλά άλλα. Έχω αρκετά προβλήματα υγείας και αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισα να αποσυρθώ οριστικά από όλα. Δεν μπορώ να ξαναπαίξω. Προσπαθώ να βοηθάω όσο μπορώ τα δύο άρρωστα αδέρφια μου, κάνοντας αυτό που έπρεπε να κάνει η Πολιτεία, που μας τα “παίρνει” κανονικά. Όσο είσαι στα πάνω σου και σε έχουν ανάγκη, σε παίρνουν τηλέφωνο οι συνάδελφοι. Πλέον όμως κανείς», ήταν μερικές από τις δηλώσεις του στη συνέντευξη που παραχώρησε ο αγαπημένος ηθοποιός και προκάλεσαν ρίγη συγκίνησης από το δράμα το οποίο βιώνει καθηλωμένος στο σπίτι του στην Αργυρούπολη.

Ο ηθοποιός, με πάσα ειλικρίνεια, αναφέρθηκε και στα οικονομικά του, λέγοντας πως κατόρθωσε να βγάλει χρήματα για να έχει καλά γεράματα, όμως πλέον φοβάται ότι όσα του έχουν απομείνει θα του τα πάρει η Εφορία.

Στη συνέντευξη, που έκανε το γύρο του Διαδικτύου, ο Κώστας Τσάκωνας παραδέχτηκε ότι δεν μπορεί πλέον να ξαναπαίξει στο θέατρο ή τον κινηματογράφο και αρκείται μόνο στο να λέει ανέκδοτα και να χαμογελάει, έχοντας δίπλα του πάντα την οικογένειά του, αλλά και τα δύο ανάπηρα αδέλφια του!

Σχόλια Χρηστών
Τσάκωνα, σε αγαπάμε | 29/04/2013 09:34
Μακάρι ο ΘΕΟΣ να σου δώσει σε υγεία το γέλιο που μας χάρισες από τις ταινίες σου. Είσαι αξεπέραστος!
Είσαι μεγάλος | 28/04/2013 20:20
Σε ευχαριστώ για το γέλιο και τις χαρούμενες στιγμές. Είμαστε μαζί σου! Κράτα γέρα και όλα θα πάνε καλά!
ΘΑ ΣΕ ΔΩ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ… | 28/04/2013 20:13
Προλαβαίνεις να μετανοήσεις, τουλάχιστον εσύ Κώστα… Διά πολλών θλίψεων θα εισέλθομεν στη Βασιλεία των Ουρανών… Θα ήθελα να το πω σε όλους τους καλλιτέχνες, παλαίμαχους και μη, αλλά νοιώθω ότι αυτή τη στιγμή μόνο εσύ το σκέπτεσαι σοβαρά και αυτό είναι Χάρις Θεού… ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ, ΘΑ ΣΩΘΕΙ!
δύναμη | 28/04/2013 19:24
Μάστορα κράτα γέρα, είσαι δυνατός…. κουράγιο. και μην πιάσεις το άλλο καλώδιο, γιατί έχει ρεύμα 
Chris | 28/04/2013 16:39
Τσάκωνα, γερά τα δούλεψες δεν τα έκλεψες κουράγιο
ένας φίλος | 28/04/2013 16:35
σου εύχομαι περαστικά με όλη μου την αγάπη, έχω κλάψει από το γέλιο άπειρες φορές με τις ταινίες σου. Τσάκωνας = ο απόλυτος κωμικός.
α | 28/04/2013 15:37
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ! ΚΑΛΟ ΑΝΗΦΟΡΟ… ΜΕ ΑΓΑΠΗ 9 ΤΕΚΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ. ΚΑΛΗ ΜΕΓΑΛΟΒΔΟΜΑΔΑ
Βασιλης | 28/04/2013 14:58
Τσάκωνα σε αγαπάμε ! ξέρουμε ποσό έχεις δουλέψει, τι κάνεις για τα αδέλφια σου. Είσαι μάγκας.

Του Νίκου Νικόλιζα

ΠΗΓΗ

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ.. ΕΔΩ.. για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "«Κώστα, κράτα γερά»! Eκατοντάδες τα μηνύματα συμπαράστασης "

Leave a reply