Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Ατύχημα στην F1: «ιπτάμενο» λάστιχο χτύπησε εικονολήπτη!


Απίστευτο ατύχημα «σημάδεψε» το γερμανικό γκραν πρι της Formula 1, στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ: εικονολήπτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς ένα λάστιχο «απογειώθηκε» από το μονοθέσιο!

Το ατύχημα έγινε στο πρώτο pit-stop του Webber, όπου ένα μπουλόνι στο πίσω δεξιό τροχό δεν κούμπωσε καλά, με αποτέλεσμα το ελαστικό να φύγει από την θέση του! Αφού «πήδηξε» δύο μονοθέσια που περνούσαν από το σημείο, το λάστιχο «χτύπησε» εικονολήπτη στην πλάτη και εκείνος σωριάστηκε κάτω!

O εικονολήπτης δέχθηκε επί τόπου τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο ιατρείο της πίστας, απ’ όπου ελικόπτερο τον μετέφερε στο νοσοκομείο του Κόμπλενζ. Όπως διαπιστώθηκε, έχει σπασμένα πλευρά και εκτεταμένους μώλωπες σε όλο του το σώμα και υπέστη διάσειση!

Η FIA υπέβαλε ποινή 30.000 δολαρίων στην RedBull για επικίνδυνη απελευθέρωση από τα pits, ενώ ο εικονολήπτης παραμένει στο νοσοκομείο.

Στα του αγώνα, στο πρώτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Sebastian Vettel, ενώ ακολούθησαν οι Kimi Raikkonen και Romain Grosjean.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΕΔΩ
πηγη

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Ατύχημα στην F1: «ιπτάμενο» λάστιχο χτύπησε εικονολήπτη!"

Leave a reply