Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Έκτακτο δελτίο καιρικών συνθηκών: "Κόκκινο" θα χτυπήσει ο υδράργυρος

Έκτακτο δελτίο καιρικών φαινομένων εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, καθώς ο υδράργυρος θα χτυπήσει «κόκκινο» τις τελευταίες μέρες του Ιουλίου.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις, η θερμοκρασία θα παρουσιάσει σταδιακή άνοδο σε όλη την χώρα από σήμερα με την Τρίτη να είναι η πιο ζεστή μέρα της εβδομάδας.

Για σήμερα Δευτέρα 29/07 οι υψηλότερες θερμοκρασίες αναμένονται στα νησιά του Ιονίου, όπου το θερμόμετρο θα φτάσει τους 37 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο και την Δυτική Στερεά, όπου το θερμόμετρο θα αγγίξει τους 38 βαθμούς και στην Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο όπου θα αγγίξει τους 37 βαθμούς.

Την Τρίτη 30/7 οι υψηλότερες θερμοκρασίες θα σημειωθούν στο Ιόνιο (38 βαθμούς Κελσίου), στην Ήπειρο, την Δυτική Στερεά, την Πελοπόννησο, όπου η θερμοκρασία θα φτάσει κατά τόπους και τους 40 βαθμούς, στα υπόλοιπα Ηπειρωτικά (38 -39 βαθμούς). Χαμηλότερες, αλλά… υψηλές θα είναι οι θερμοκρασίες σε Κυκλάδες (32- 34), Ανατολικό Αιγαίο (έως 36) και στα νότια (έως 37).

Τέλος, την Τετάρτη 31/7 αναμένεται σταδιακή
 πτώση της θερμοκρασίας από βορρά προς νότο, η οποία θα γίνει αισθητή σε όλη την χώρα, ενώ παράλληλα θα ενισχυθούν κατά τόπους στα 7 μποφόρ οι βόρειοι άνεμοι στα ανατολικά και βόρεια.

Οι άνθρωποι με προβλήματα υγείας, τα παιδιά και οι μεγάλης ηλικίας άνθρωποι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί αυτές τις μέρες.
star
  ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ.ΕΔΩ.. για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for " Έκτακτο δελτίο καιρικών συνθηκών: "Κόκκινο" θα χτυπήσει ο υδράργυρος"

Leave a reply