Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΒΟΜΒΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ


Πριν από λίγο συνελήφθη στην Αθήνα και το δεύτερο άτομο, το οποίο εμπλέκεται στην μεταφορά και τοποθέτηση της βόμβας μεγάλης ισχύος, στο σπίτι που διαμένει η εισαγγελέας πρωτοδικών Τρικάλων στην πόλη της Λάρισας.

Ο καταζητούμενος συνελήφθη στην περιοχή του Κερατσινίου, όπου βρισκόταν μαζί με άλλα άτομα, τα οποία έχουν προσαχθεί.

Σύμφωνα πάντως με τις πληροφορίες ο συγκεκριμένος άντρας είναι σεσημασμένος για εκβιασμούς και κατοχή 5,5 κιλών εκρηκτικών στην Αθήνα το 2010.

Οι δύο άντρες συναντήθηκαν την Παρασκευή γύρω στις 23:00 λίγο έξω από την Αθήνα (Κερατσίνι) και όπως όλα δείχνουν ο 39χρονος δεν γνώριζε ούτε τον στόχο ούτε την περιοχή του χτυπήματος. Ταξίδεψαν τη νύχτα με ένα Huyndai, το οποίο πρόσφατα είχε μεταβιβαστεί στον σεσημασμένο δεύτερο βομβιστή.


Οι δύο δράστες προσπέρασαν την έξοδο για την πόλη της Λάρισας και συνέχισαν με κατεύθυνση την Κατερίνη, όπου στα διόδια του Μοσχοχωρίου ρώτησαν έναν υπάλληλο των διοδίων, και συνειδητοποίησαν πως είχαν κάνει λάθος το δρόμο. Τότε έκαναν αναστροφή και γύρισαν με κατεύθυνση πλέον τη Λάρισα.

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ.ΕΔΩ.. για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "ΕΚΤΑΚΤΟ: ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΒΟΜΒΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ"

Leave a reply