Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

ΣΦΙΓΓΕΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΛΙΡ ΚΟΥΠΑ. ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ. ΧΩΡΙΣ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΟ ΓΙΛΕΚΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΤΟΥ ΚΟΛΑ

Οι αστυνομικές αρχές σαρώνουν τα πάντα προκειμένου να εντοπίσουν και τον δεύτερο Αλβανό δραπέτη, το αδίστακτο πρωτοπαλίκαρο του Μάριαν Κόλα, που κατάφερε να διαφύγει κατά την συμπλοκή στα βουνά του Σουλίου τα ξημερώματα, στη διάρκεια της οποίας έπεσε νεκρός ο Μαριάν Κόλα.

Από τις 6 το απόγευμα στις έρευνες, οι οποίες επικεντρώνονται στα χωριά του Κάτω Ζαλόγγου, συμμετέχει και ένα υπερσύγχρονο ελικόπτερο του Λιμενικού Σώματος.

Σύμφωνα με τον καθηγητή Ιατροδικαστικής Θ. Βουγιουκλάκη μία σφαίρα στην πλάτη, από απόσταση 20-30 μέτρων, προκάλεσε στον αλβανό κακοποιό, τυφλό θανατηφόρο τραύμα. Αύριο το πρωί θα γίνει η νεκροψία-νεκροτομή.


Κατά τη συμπλοκή τραυματίστηκε στο πόδι και ένας αστυνομικός, ο οποίος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο «Χατζηκώστα».

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, στο χώρο της συμπλοκής, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα καλάσνικοφ με διπλό γεμιστήρα, ένα πιστόλι Glock με δύο γεμιστήρες και μία αυτοσχέδια χειροβομβίδα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές στον νεκρό Μαριάν Κόλα, βρέθηκε και ένα σακίδιο με μαγειρεμένα φαγητά, γεγονός που οδηγεί τις αρχές στο συμπέρασμα ότι τις τελευταίες δύο εβδομάδες οι δραπέτες δεν κρύβονταν στο δάσος αλλά είχαν βρει καταφύγιο σε κάποιο σπίτι.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο ρέμα του Ζαλογγοπόταμου, 600 περίπου μέτρα από εκεί που έπεσε νεκρός ο Κόλα,οι αστυνομικοί εντόπισαν ενα αλεξίσφαιρο γιλέκο και ένα σακίδιο με τρόφιμα.

Τα ευρήματα, θεωρούν οι αστυνομικοί, ότι ανήκουν στον καταζητούμενο αλβανό δραπέτη Ιλίρ Κούπα, ο οποίος κατόρθωσε να διαφύγει τα ξημερώματα, κατά την ένοπλη συμπλοκή με άνδρες της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με το epirusgate, οι περίπολοι και τα μπλόκα της αστυνομίας με στόχο τον εντοπισμό του κακοποιού Ιλίρ Κούπα,έχουν αναπτυχθεί στις περιοχές των Νομών Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας,που συνορεύουν με την Βροσύνα.Η κίνηση των οχημάτων στη παλιά εθνική οδό Ιωαννίνων- Ηγουμενίτσας έχει διακοπεί μιας και οι αστυνομικοί δεν αφήνουν κανένα όχημα να κινηθεί στον δρόμο.

Από την πλευρά της Θεσπρωτίας,το τελευταίο μπλόκο των αστυνομικών έχει στηθεί στην περιοχή της Νεραίδας(Μενίνα) και από εκεί απαγορεύεται η κίνηση των οχημάτων προς Πλακωτή-Βροσύνα.Η ίδια εικόνα και από την πλευρά των Ιωαννίνων,όπου έχει στηθεί μπλόκο στην περιοχή του πρώην Δήμου Μολοσσών,όπου και σταματά η διέλευση όλων των οχημάτων!
ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ.ΕΔΩ.. για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "ΣΦΙΓΓΕΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΛΙΡ ΚΟΥΠΑ. ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ. ΧΩΡΙΣ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΟ ΓΙΛΕΚΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΤΟΥ ΚΟΛΑ"

Leave a reply