Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

4 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗ.ΜΑΡ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΑΙ


''Το σύστημα θα ρίξει στη μάχη όλες τις εφεδρείες του προκειμένου να διασωθεί και να περάσει τα μέτρα. Και οι εφεδρείες του Μνημονίου βρίσκονται στις τάξεις της ΔΗΜ.ΑΡ''
Η φράση αυτή ειπώθηκε από τον Πρόεδρο του Σύριζα Αλέξη Τσίπρα ,σε σύσκεψη κορυφαίων στελεχών του κόμματός του, πριν από λίγες ημέρες.
Όπως όλα δείχνουν ο κ. Τσίπρας ''κινδυνεύει'' να επιβεβαιωθεί μέσα σε χρονικό διάστημα, λιγότερο από μία εβδομάδα.
Εικάζεται ότι δύο βουλευτές της ΔΗΜ.ΑΡ, ο κ.Οικονόμου και ο κ.Ψαριανός πιστεύουν ότι το κόμμα τους πρέπει να ψηφίσει ΝΑΙ στα μέτρα και ενδέχεται να το κάνουν πράξη οι ίδιοι.
Θεωρούν λάθος το ΟΧΙ στα μέτρα και με δυσκολία δέχονται την ψήφο που θα εκφράζεται με το ΠΑΡΩΝ ενώ είναι κάθετοι στο ότι η ΔΗΜ.ΑΡ οφείλει να υπεψηφίσει τον προϋπολογισμό γιατί σε διαφορετική περίπτωση, δεν στηρίζει την κυβέρνηση.
Τις ίδιες απόψεις υποστηρίζουν και οι κ.κ Μπίστης και Χατζησωκράτης.
Ουσιαστικά, η ψηφοφορία της Τετάρτης εκτός από το ΠΑΣΟΚ, κινδυνεύει να διαλύσει και τη ΔΗΜ.ΑΡ και ο Φώτης Κουβέλης πρέπει να ισορροπήσει σε τεντωμένο σχοινί.
Οι 4 βουλευτές της ΔΗΜ.ΑΡ θεωρούν ότι η μη ψήφιση των μέτρων θα οδηγήσει τη χώρα σε άτακτη χρεοκοπία και θα πυροδοτήσει ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Δεν αποκλείεται, αν δουν ότι υπάρχει κίνδυνος να μην υπάρχουν 151 θετικές ψήφοι, να ψηφίσουν ΝΑΙ, κόντρα στην επίσημη γραμμή του κόμματός τους.
newsbomb
Για  την προσπάθεια  μας ζητούμε το ελάχιστο από εσάς. 
Κάθε φορά που διαβάζετε μια είδηση κάντε απλά ένα κλικ σε μια διαφήμιση. Ευχαριστούμε. 
ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΝΕ LIKE!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "4 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗ.ΜΑΡ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΑΙ"

Leave a reply